Disciplin

Kunder

Kurortstor

-
Interiördesign

Hajom Skjutdörrar
Interiördesign

SnickarPer och Hajom på Stockholm Furniture Fair

Årets upplaga av Stockholm Furniture Fair är avklarad och har inneburit ett ganska omfattande arbete för oss och våra uppdragsgivare Hajom och SnickarPer. SNW har bidragit med allt från monterutformning, gränssnitt för det appstyrda IQ-systemet, display-filmer, skyltning och inbjudningar mm.

mässa2

 

mässa1

 

mässa3

 

 

 

IQ_app2

SNW
Interiördesign

Final i Sveriges snyggaste kontor. Vi är med.

Bergnssalonger

Bild från finalen i Sveriges snyggaste kontor 2011.

 

I helgen avslutades röstningsfasen av Sveriges Snyggaste Kontor 2012. Tiotusentals röster har kommit in och Sehéler Network är en av de fem finalisterna!

Om en månad, den 22 november, sitter vi på Berns salonger i Stockholm när juryns ordförande Gert Wingårdh och Tilde de Paula avslöjar vem den slutliga segraren blir i årets tävling.

Finalisterna är; utöver oss själva förstås: Mojang i Stockholm, Ideas i Malmö, Forefront Consulting Group i Stockholm och Screen Interaction, Stockholm.

Hajom Skjutdörrar
Interiördesign

Hajom goes Furniture Fair

Hajom monterFurnFair 2011

Hajom finns på plats på årets upplaga av Furniture Fair i Stockholm. I år satsar företaget på större monter och en rejäl presentation av skjutdörrar och glassektioner med innovativa sammansättningar. På tekniksidan presenteras finurligheter som motordrivna skjutdörrar, lås med fingeravtryckscanning och mycket mer.
Sehéler Network står för monterkoncept och övrigt presentationsmaterial som bildväggar, kataloger, pressmaterial mm.

Hajom furnfair2011 stor.jpg

Hajom Skjutdörrar
Interiördesign

Hajomnyhet1.jpg

Hajom Design
Interiördesign

downtoearth_klar.jpg

Kvänum
Identitet

suzuki-massa-1.jpg

Suzuki
Identitet