Disciplin

Kunder

SnickarPer
Visualisering

Furniture Fair 2016

Nu är det mässdags och SNW finns representerade genom bland annat Hajom och SnickarPer. Vi har levererat inbjudan till arkitekter, monterdesign, film och bildspel samt mycket mer.

snppivot
Visualisering för SnickarPer Pivot.

snpinbjudan

 

Oblivion stor

Lithic L.A.
Visualisering

ASKO_Loft_stor

Asko Appliances
Visualisering

Hajom Skjutdörrar
Visualisering

Hajom lanserar IQ

Hajom lanserar ett helt nytt koncept för smarta produkter – IQ – under Stockholm Furniture & Light Fair 4-9 februari. I konceptet IQ har Hajom fusionerat avancerad teknik utvecklad för smarta hem – med fönster, dörrar och skjutdörrar. Syftet är att ge ökad säkerhet, hälsa och komfort. IQ rymmer en rad innovativa funktioner. Som exempel kan nämnas app-styrd låskontroll, integrerad kameraövervakning, interagerande glastyper (dimbart glas, antibakteriellt glas, varmt glas) samt automatiska vädringsfunktioner m m. Flera av IQ-konceptets funktioner kan styras på distans via en app utvecklad för Apple och Android.

SNW har levererat film-, visualiseringar och musikproduktionen för IQ samt arbetat med Hajoms mässnärvaro på Furniture Fair, pressutskick och mycket mer.

– Detta är ett viktigt steg i utvecklingen inte bara för Hajom utan för hela vår bransch, säger Mattias Streith, VD på Hajom Skjutdörrar AB. Smarta och intelligenta lösningar är något som våra kunder använder dagligen för att underlätta sin tillvaro. Jag är därför väldigt nöjd med att vi, som första leverantör i branschen, kan erbjuda IQ konceptet i våra produkter. Eftersom den här tekniken ökar komforten och välbefinnandet för människor vet vi att det finns en efterfrågan på marknaden.

Hajom är ett av Sveriges mest lönsamma företag inom träindustrin och ingår i koncernen Inwido, norra Europas största företag inom fönster- och dörr- och skjutdörrslösningar.

Se lanseringen på: www.hajom.com

 

 

IQ_ipad

Twicegrip
Visualisering

Film för Twicegrip

Nu är halkskydden från Twicegrip på väg ut till återförsäljarna och lagom till lanseringen levererar vi filmen om Twicegrip – en totalproduktion från SNW.

Låten ”Get a grip” har producerats av SNWs Martin Carlsson, för övrigt vinnare i ”Jakten på Iprenlåten”, och finns i sin helthet på SoundCloud:

Asko_kat_stor.jpg

Asko Appliances
Visualisering

SnickarPer_Monter_stor.jpg

SnickarPer
Visualisering