Disciplin

Kunder

CD_Facebook_stor.jpg

C&D Snickeri
Print

CD_Pia_stor.jpg

C&D Snickeri
Webb

finsnickrat_stor.jpg

C&D Snickeri
Print

GreatestStapel_flash.jpg

C&D Snickeri
Print

C&D Snickeri
Print

Imagekampanj för C&D Snickeri

C&D Snickeri förstärker just nu varumärket genom en årslång imagekampanj i magasinet Arkitektur. Med fokus på helhetslösningar som inkluderar okonventionella material visar företaget upp sina mest spännande produktioner som skett i samarbete med en rad framstående arkitekter.

Bildmaterialet kommer även att presenteras i företagets kommande bok – uppföljaren C&D Snickeri Greatest Hits Vol II som dimper ned inom ett par veckor. Sehéler Network står bakom utformningen av både annonskampanj och bok.

CD helsida klar

C&D Snickeri
Identitet

Två decennier med C&D Snickeri

cd 20 logo

Om man kikar lite närmare på allt som C&D Snickeri åstadkommit skulle man kunna tro att firman är 100 år. Så är dock inte fallet. På blott 20 år har verksamheten växt från två personer i en enkelt garage till att bli ett av Sveriges största snickerier. Man har levererat heminredning till några av landets främsta celebriteter, gjort ett flertal av Nordens främsta arkitektoniska verk ännu lite snyggare, varit gasellföretag en hel rad år i följd – listan över stordåd kan göras lång…

I år firar C&D Snickeri 20 år. Och vi som på nära håll fått vara med om en enastående varumärkesresa kan konstatera att äventyret fortsätter; just nu pågår en omfattande fotograferingsturné inför vårt formgivningsarbete av C&D Snickeris nya bok – den andra i ordningen vi gör för företaget. Besök C&D Snickeris hemsida.