Disciplin

Kunder

IQ-stor

Hajom Skjutdörrar
Identitet

Hajom Skjutdörrar
Interiördesign

SnickarPer och Hajom på Stockholm Furniture Fair

Årets upplaga av Stockholm Furniture Fair är avklarad och har inneburit ett ganska omfattande arbete för oss och våra uppdragsgivare Hajom och SnickarPer. SNW har bidragit med allt från monterutformning, gränssnitt för det appstyrda IQ-systemet, display-filmer, skyltning och inbjudningar mm.

mässa2

 

mässa1

 

mässa3

 

 

 

IQ_app2

Hajom Skjutdörrar
Visualisering

Hajom lanserar IQ

Hajom lanserar ett helt nytt koncept för smarta produkter – IQ – under Stockholm Furniture & Light Fair 4-9 februari. I konceptet IQ har Hajom fusionerat avancerad teknik utvecklad för smarta hem – med fönster, dörrar och skjutdörrar. Syftet är att ge ökad säkerhet, hälsa och komfort. IQ rymmer en rad innovativa funktioner. Som exempel kan nämnas app-styrd låskontroll, integrerad kameraövervakning, interagerande glastyper (dimbart glas, antibakteriellt glas, varmt glas) samt automatiska vädringsfunktioner m m. Flera av IQ-konceptets funktioner kan styras på distans via en app utvecklad för Apple och Android.

SNW har levererat film-, visualiseringar och musikproduktionen för IQ samt arbetat med Hajoms mässnärvaro på Furniture Fair, pressutskick och mycket mer.

– Detta är ett viktigt steg i utvecklingen inte bara för Hajom utan för hela vår bransch, säger Mattias Streith, VD på Hajom Skjutdörrar AB. Smarta och intelligenta lösningar är något som våra kunder använder dagligen för att underlätta sin tillvaro. Jag är därför väldigt nöjd med att vi, som första leverantör i branschen, kan erbjuda IQ konceptet i våra produkter. Eftersom den här tekniken ökar komforten och välbefinnandet för människor vet vi att det finns en efterfrågan på marknaden.

Hajom är ett av Sveriges mest lönsamma företag inom träindustrin och ingår i koncernen Inwido, norra Europas största företag inom fönster- och dörr- och skjutdörrslösningar.

Se lanseringen på: www.hajom.com

 

 

IQ_ipad
Hajomstep_stor.jpg

Hajom Skjutdörrar
Print

Hajom_step_stor.jpg

Hajom Skjutdörrar
Print

Hajom Skjutdörrar
Musik

Filmen Hajom 100

 

Hajom Skjutdörrar fyller hundra år. Och jubilerar med en limiterad utgåva av skjutpartier utförda i hundraårig ek från Hajom. I samband med lanseringen på Furniture Fair är det även premiär för vår presentationsfilm om Hajom. En film där vi lagt produktionsfakta, CNC-fräsar och ISO-standarder åt sidan och istället återger Hans-Eric Andersson personliga berättelse om sin relation till Hajom och passionen för arkitektur.

Producerad i samarbete med Ekman & Winroth.

 

Hajombrandbook_stoor.jpg

Hajom Skjutdörrar
Strategi

Hajom Skjutdörrar
Webb

Ny webb för Hajom

Hajom webb

Hajom fortsätter expansionen internationellt och under våren har vi levererat varumärkesbyggande insatser som kataloger, presentations- och utbildningsmaterial. Nu ligger även Hajoms nya webb ute med omfattande presentation av företagets produkter. Sehéler Network har levererat form, innehåll och kod.

Hajom Skjutdörrar
Interiördesign

Hajom goes Furniture Fair

Hajom monterFurnFair 2011

Hajom finns på plats på årets upplaga av Furniture Fair i Stockholm. I år satsar företaget på större monter och en rejäl presentation av skjutdörrar och glassektioner med innovativa sammansättningar. På tekniksidan presenteras finurligheter som motordrivna skjutdörrar, lås med fingeravtryckscanning och mycket mer.
Sehéler Network står för monterkoncept och övrigt presentationsmaterial som bildväggar, kataloger, pressmaterial mm.

Hajom Skjutdörrar
Print

Hajom Classic & Architect Series – ny katalog!

Hajom_katalog 2011

 

Hajom inleder året med en ny katalog som inkluderar segmenten Classic Series – konsumentserien med skjutdörrar samt Architect Series – specialsortimentet av dörrar, skjutdörrar och fönster där arkitekter och föreskrivande led har möjlighet att själva utforma sin specialanpassade Hajom-lösning.

Katalogen blir ett av verktygen i Hajoms expansion internationellt. Senast har Hajom haft stora framgångar i bland annat Kanada där Hajom valts som leverantör till större objekt.
Nu väntar nytt koncept på webben – kommer inom kort!