Disciplin

Kunder

Hyresbo2012_stor.jpg

Hyresbostäder Falköping
Print

Hyresbo_arsred_stor.jpg

Hyresbostäder Falköping
Print

Hyresbostäder Falköping
Webb

Hyresbostäder

hyresbo webb klar

Om du skulle vara på väg att leta lya i nejderna runt Falköping har vi ett hett tips: börja resan på hyresbo.se. Falköpings kommunala bostadsbolag är nämligen inte bara det bästa lokala alternativet – utan även det bästa bostadsbolaget i landet, allt enligt färsk statistik.

Därför ser vi det som en ren ära att få bidra till Falköpings Hyresbostäders nya hemsida, där fiffiga funktioner tillåter bolagets egen personal att administrera lediga lägenheter med information om planlösning, geografisk placering och mycket mer.

Bostadsbehov eller inte – sajten är väl värd ett besök.

Hyresbostäder Falköping
Print

Grattis, Falköpings Hyresbostäder!

collage foldrar

Enligt en fristående undersökning är 98% av Falköpings Hyresbostäders kunder nöjda kunder. Det är unikt fina siffror – även i bostadsbranschen. Nyligen levererade vi 11 olika presentationsfoldrar till Falköpings Hyresbostäder, som var och en presenterar det område där det kommunala bostadsbolaget erbjuder boende, i och omkring Falköping. Någon kanske undrar varför – när de flesta av bolagets lägenheter redan är uthyrda?

Vi ser det som ett gott och långsiktigt varumärkesbygge inför framtiden. Grattis till siffrorna, Falköpings Hyresbostäder.