Disciplin

Kunder

Sandberg Tyg & Tapet
Webb

Handelssystem för Sandberg Tyg & Tapet

Nyligen har vi levererat en komplett ÅF-butik för Sandberg tyg & tapet, där produktinformation, bilder och lagersaldo är kopplade direkt till Sandbergs egna affärssystem, helt utan inblandning av CMS-lösningar. Vilket ger ett toksnabbt system där aktuell produktinfo presenteras i realtid.

I det ögonblick som beställningen är lagd, skrivs en plocklista ut på Sandbergs lager. Till konceptet finns även ett fraktsystem kopplat som kontrollerar mot UPS vilka aktuella fraktval som kan vara lämpliga för beställaren.
Sehéler Network har levererat gränssnitt och koppling mot affärssystem i samarbete med Navipro.

 

sandberg af start sandberg af kollektioner

Sandberg Tyg & Tapet
Webb

Nylansering på webben för Sandberg Tyg & Tapet

sandberg webb klar

Lagom till islossningen har vi nöjet att leverera ett av vinterns stora webbknäck – Sandbergs nya webbplats. Med återhållsam färgsättning och strikt form ger den nya sajten gott om plats för företagets färgstarka sortiment av svensk tyg och tapetkonst – och inte minst den nylanserade vårkollektionen.

Sajten är helt integrerad med företagets affärssystem och levererar snabbt dagsfärsk information på två språk om företagets närmare 900 produkter. All hantering – från produkter och nyheter till pressmaterial och beställningar – sker i företagets ordinarie affärssystem, vilket minskar risken för spridning av inaktuell information eller dubbelarbete.

Fortsättningsvis arbetar vi vidare med Sandbergs intranät där vi genom ny form, kommunikation och struktur kommer att öka servicegraden mot företagets återförsäljare världen över.