Disciplin

Kunder

SnickarPer
Visualisering

Furniture Fair 2016

Nu är det mässdags och SNW finns representerade genom bland annat Hajom och SnickarPer. Vi har levererat inbjudan till arkitekter, monterdesign, film och bildspel samt mycket mer.

snppivot
Visualisering för SnickarPer Pivot.

snpinbjudan

 

SnickarPer_Monter_stor.jpg

SnickarPer
Visualisering

SnickarPer
Webb

Ny webb för SnickarPer

SnickarPer webb ipad

Nu har vi satt formen på en helt ny webbplats för SnickarPer Classic Doors – det dörrföretag som förmodligen är mest synonyma med stark och modern formgivning i dörrbranschen. På webbplatsen finns hela SnickarPers lineup av designklassiker och försäljningssuccéer presenterade – från 80-talet fram till våra dagar. Formgivna av Stina Sandwall, Olle Anderson, Thomas Sandell, Jasper Morrison, Note Design Studio och Pelle Sandwall.

Nu fortsätter vårt arbete med att skapa SnickarPers monter och presentation på Furniture Fair i Stockholm under februari. Där presenterar vi dörrar ur SnickarPers nya dörrserie Contemporary Doors, formgivna av bland annat Björn Dahlström och Andreas Engesvik.

Besök nya SnickarPer.se

SnickarPer_Classic_stor.jpg

SnickarPer
Print

SNPnyheter_stor.jpg

SnickarPer
Print

SNP bok storbild.jpg

SnickarPer
Print

SnickarPer
Print

Mix and Match for SnickarPer

Året 2011 inleds i ett rasande tempo. Nu återstår det bara dagar innan årets upplaga av Furniture Fair går av stapeln i Stockholm. Flera av våra uppdragsgivare har satsat stort inför sin medverkan. En av dem är SnickarPer som kommer att lansera flera nyheter på årets mässa – däribland konceptet Mix and Match – utvecklat för SnickarPer av formgivaren och arkitekten Jonas Lindvall.

Sehéler Network jobbar just nu för fullt med monterkoncept, annonskampanj knuten till lanseringen av Mix & Match samt en bok om Jonas Lindvall och hans insatser för SnickarPer.

SnickarPer annonsMM