Disciplin

Kunder

horsntull_stor

SNW
Annat

IBC_stor.jpg

SNW
Produktdesign

SNW
Interiördesign

Final i Sveriges snyggaste kontor. Vi är med.

Bergnssalonger

Bild från finalen i Sveriges snyggaste kontor 2011.

 

I helgen avslutades röstningsfasen av Sveriges Snyggaste Kontor 2012. Tiotusentals röster har kommit in och Sehéler Network är en av de fem finalisterna!

Om en månad, den 22 november, sitter vi på Berns salonger i Stockholm när juryns ordförande Gert Wingårdh och Tilde de Paula avslöjar vem den slutliga segraren blir i årets tävling.

Finalisterna är; utöver oss själva förstås: Mojang i Stockholm, Ideas i Malmö, Forefront Consulting Group i Stockholm och Screen Interaction, Stockholm.

SNW
Annat

Aaa-h, vad trevligt!

Tre procent av landets företag har AAA-rating för högsta kreditvärdighet. Från och med idag hör vi till den skaran. Ett tecken på att vi håller ordning på lilla firman och att vi med all sannolikhet finns kvar ett tag till. Vi tackar alla våra solida och pålitliga uppdragsgivare för hjälpen.

AAA
SNW NY.jpg

SNW
Annat

SNW
Annat

10 år på några rader

Jag minns det som om det vore igår. Måndagen den 21 juni 1999 satt jag med min splitter nya firma, vid ett enkelt skrivbord i Falköping. På blocket framför fanns skisserna på mitt första, stolta och just då enda jobb: en fritidshusfolder för VärsåsVillan. Strax intill, den fulaste bildskärm som någonsin sett dagens ljus, men den var betald. Föga anade jag vad som skulle komma att hända.

Det är svårt att komma ihåg ordningen på allt. Nätverkspolare har anslutit sig liksom anställda och, lyckligtvis, kunder. Vi har gått från att prata om flugan Internet, till att kivas internt om vilken färg koden ska ha för att kännas rätt. Gud, vad pannåer vi har sprayat lim på. Vi har tagit det besynnerliga beslutet att flytta firman till en lada på ­landet, som om Falköping inte redan räckte. Martin har ­försökt att gå igenom en skjutdörr av säkerhetsglas med en kopp kaffe i handen och jag har lagt bilen i Tunhemsdiket åtminstone två gånger.

fira klar

Vi har byggt fikaplatser med kapacitet för en multinationell byrå och egentligen bara fått ont i magen av det. Vi har plåtat fiskmåsar i Lofoten, letat efter Carolina Gynning i St Tropez och Jocke har skrivit så mycket kod att han till slut blev tvungen att åka och slå någon i Rio. Jonas Borssén har lärt oss hur man egentligen grillar och vi är djupt och innerligt tacksamma för det. Alla papperskvaliteter har bytt namn åtminstone två gånger i onödan och vi har producerat så mycket kommunikation att materialet skulle kräva en backup på ungefär 6 miljoner enkel­sidiga disketter, om någon skulle få den idén. Vi har passerat en IT-bubbla, snart en finanskris av bibliska proportioner och två pandemier.

I skrivande stund lever vi. 4.112 uppdrag senare och snart 10 år sedan den där måndagen 1999, tycker jag märkligt nog att det känns det lika spännande att gå till jobbet. Det är väl ändå värt att fira.

//Fredric Sehéler

fira_stor.jpg

SNW
Annat