Disciplin

Kunder

Tasteful_feting.jpg

Tasteful Sweden
Print

Tasteful Sweden
Webb

Premiär för tastefulsweden.se

Under det senaste året har en rad företag i Skaraborg putsat på ett gemensamt varumärke – Tasteful Sweden. Syftet är att skapa ett spännande utbud och att den rika substansen i varumärket skapar synergier mellan företagen. Målgruppen är primärt bussresebolag, främst i Sverige men även övriga Skandinavien.

Gemensamt för de medverkande företagen är kulinariska upplevelser som de var och en i sin tur krydddat med andra spännande aktiviteter. Unikt är den geografi som är hemvisten för dem alla – platåbergens dalar i Skaraborg. Tasteful Sweden är ett samarbetsprojekt mellan Enoteca Gärdstorp, Kurorten Mösseberg, Löfwings Ateljé & konstcafé, VinContoret i Tidaholm, Wrågården och Åsle tå.

tastefulsweden webb klar

Sehéler Network har levererat varumärkesskyddat namn, grafisk profil och den sexspråkiga webbplats som nu ligger ute på: tastefulsweden.se. Inom kort levereras även Tasteful Swedens broschyrmaterial på sex språk.

Tasteful Sweden
Identitet

Tasteful Sweden

TasteSweden logo

Tasteful Sweden är ett turistprojekt mellan Enoteca Gärdstorp, Kurorten Mösseberg, Löfwings Ateljé & Konstcafé, Orreholmens Kungsgård, VinContoret, Wrågården och Åsle tå. Tillsammans levererar de upplevelser och skräddarsydda arrangemang i Skaraborgsregionen.