Disciplin

Kunder

kontakta-oss

Kontakta oss

Detta är SNW

Vi gör allt för att presumtiva uppdragsgivare ska få se en glimt våra varumärkesbyggande verk här på vår webb. Ändå berättar statistiken gång på gång att det är just denna sida, sidan om oss, som verkar locka flest besök. Så, låt oss berätta lite om vad vi gör och vad vi gillar att göra.

Vi gillar när det går bra för våra kunder.

Därför hjälper vi dem med varumärkesbyggande insatser. Vi gillar att arbeta långsiktigt, effekterna av vårt arbete blir som tydligast då. Fråga någon av våra uppdragsgivare. Flera av dem har funnits med oss sedan starten, de finns utspridda över hela landet och någon av dem finns förmodligen nära dig.
Vi jobbar med allt från små lokala företag till varumärken som finns representerade world wide. Vårt arbete inkluderar hela processen: från research, strategiarbete och medieplanering till kreativ process, utgörande och uppföljning.

Vi kan premiumpositionering

Flera av våra största uppdragsgivare har nått en premiumposition inom sin bransch. Flera av dem har vi hjälpt dit. Om du idag råder över ett varumärke som inte kan vinna i konkurrensen genom en lågprisstrategi – eller har ett företag som producerar i Sverige – då har vi en hel del intressanta saker vi vill diskutera med dig. Hör av dig.

”Det var deras konsekventa varumärkesarbete för kökstillverkaren Kvänum som gjorde att vi fick upp ögonen för dem”
Fredrik Lööf, Marketing Manager, ASKO Appliances. 

om-oss-premiumpositionering

Vi älskar design

Därför drar vi oss inte för att skapa design inom alla de områden vi anser oss ha en god uppfattning om. Det innebär att vi levererar grafisk design, produkt design, musik och ljuddesign, motion graphics och film, visualiseringar och inredningskoncept. När vi nått vår kunskapsgräns tar andra specialister i vårt nätverk vid: arkitekter, produktutvecklare, ljudmastrare, fotografer – vad som nu kan vara aktuellt. Men vi följer med genom hela arbetskedjan, alltid måna om att slutresultatet blir minst lika bra som vår ursprungliga vision.

IBC_stor.jpg

IBC. International Board Commission.

Vi ville göra en longboard. Vi ritade, klämde på material, bände i truckar och kände på kullager. När vi kände oss klara med skisserna engagerade vi vår uppdragsgivare, C&D Snickeri, som förmodligen är bäst i världen på att slutföra ett projekt som detta. De utförde CAD-jobb, CNC-fräsning och puts med samma passion och iver över projektet som vi haft.

 

Twicegrip – världens första dynamiska halkskydd

Vårt eget joint venture tillsammans med innovatörerna Anders Sjöstedt och Anders Karlsson: Twicegrips unika konstruktion med fjädrande dubbar tål längre slitage, är skonsammare mot fot och golv och ger bättre grepp på olika underlag än vanliga halkskydd. Twicegrip kan användas på is, snö eller hårda underlag. På löprundan, promenaden, i arbetet, på fisketuren, i butiken eller i tunnelbanan.

SNW är en del av nybildade bolaget Twicegrip Sweden AB. I arbetet har vi bidragit med produktutveckling och design samt levererat den totala identiteten, visualiseringar, presentationer, webb och mycket mer.

 

om-oss-martin

Vi gillar musik

Därför har vi några roliga meriter inom just musikgenren. Martin Carlson, med förflutet i hårdrocksgenren genom bandet Hell´n Diesel är idag verksam i electropopbandet Brott & Straff. Under sitt alter ego Katzenwaffe vann han under 2012 tävlingen ”Jakten på nya Iprenlåten”. Martin ansvarar idag för all ljudproduktion här på SNW. Lyssna på oss!

om-oss-paul1 om-oss-paul2

Paul Andersson Custom Guitars

Paul Andersson tillverkar gitarrer i en lada ungefär 50 meter från vår. Välsnidade kroppar och halsar av lokalt uppvuxen körsbär och ask. Vi skapade varumärket Paul Andersson Custom Guitars och hjälper kontinuerligt till i arbetet med styling och branding av Pauls gitarrer.

Vi gillar arkitektur

Vi vistas frekvent i arkitektur och inredningssammanhang. Flera av våra uppdragsgivare har just arkitekter som målgrupp och efter ett antal år och en rad uppdrag anser vi oss förstå sammanhanget ganska bra. Vi utför inredningsuppdrag, visualiserar miljöer och inspirerar gärna andra med våra uppfattningar om rumsupplevelse.

om-oss-arkitektur

SNW – mitt i stan

Vi vet att vårt geografiska läge inte följer normen för var en reklambyrå ska vara belägen. Men å andra sidan följer inte alltid våra lösningar normen heller – så läget passar oss ganska bra.

Sehéler Network är inrymt i en renoverad lada på Mössebergssluttningen utanför Falköping i Västergötland. Vi håller till mitt i ”stan”, den klunga med små röda stugor som förmodligen utgjorde centrum i lilla Östra Tunhem, nångång för 100 år sedan.

Under 2012 tog sig vår lada ända fram till final i tävlingen “Sveriges snyggaste kontor”.

om-oss-kontor

SNWs ladugårdskontor i Östra Tunhem. Finalist i tävlingen Sveriges snyggaste kontor 2012.

Vi gillar ordning och reda

Tre procent av landets företag har AAA-rating för högsta kreditvärdighet. Vi tillhör den skaran. Ett tecken på att vi håller ordning på lilla firman och att vi med all sannolikhet finns kvar ett tag till. Vi tackar alla våra solida och pålitliga uppdragsgivare för hjälpen.

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Soliditets värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Soliditets databas.

Välkommen till SNW!

Vi är en ganska liten byrå. Men under det decennium vi funnits till har vi jobbat hårt på att bygga upp ett nätverk med kompetent folk som tänker som vi. Det gör att vi klarar stora och komplexa uppdrag trots vår storlek. Vi har team och konstellationer beredda att ta itu med ditt unika uppdrag.
Välkommen!

Fredric Sehéler Tel 0515-77 70 31 E-post
Martin Carlson Tel 0515-77 70 33 E-post

Karta och vägbeskrivning
N 58° 13’ 6”
E 13° 30’ 12”